GRUP BON PREU

Comencem amb una empresa que tenim força a l'abast, per la quantitat d'establiments que trobem al llarg del país i per l'àmplia oferta de productes que ofereix amb les condicions del consum de proximitat.

A més, si xafardeges la seva web, t'adones de la tasca i el compromís amb els ciutadans i amb Catalunya, no només en el desenvolupament d'una activitat comercial, sinó també en l'àmbit cultural, la solidaritat, el medi ambient o la salut.

A nivell pràctic he de dir que és dels pocs llocs on he trobat productes específics, com compreses o tampons etiquetats en català.

I també vull remarcar que és un dels pocs establiments que et fa sentir en un país normal, en el que parlar la teva llengua no és motiu de vergonya, ni de males cares, ni d'expressions d'incomprensió.

Els seus productes es relacionen amb l'alimentació, la neteja i la higiene, tot i que en els supermercats Esclat (que són més grans) es poden trobar també productes per a la llar, tèxtils i de papereria.

Per saber quin és l'establiment més proper al teu domicili, pots dirigir-te al cercador d'establiments de la seva pàgina web: www.bonpreu.cat


Seu social: Masies de Voltregà
Etiquetatge: català
Pàgina web: català i castellà
 
Productes ecològics: ofereixen una cinquantena de productes ecològics, però d'altres marques.
 
Productes Comerç Just: estan implicats en la difusió i venda de productes de CJ, però d'altres marques.
 
Altres: Promociona les DOP (Denominació d'Origen Protegida) i les IGP (Indicació Geogràfica Protegida) catalanes.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada